Forcepoint

Forcepoint biedt beschermende technologie op het meest waardevolle en kwetsbare raakvlak van de organisatie namelijk, wij.

De geavanceerde oplossingen van Forcepoint stellen organisaties wereldwijd in staat om hun medewerkers onverhinderd toegang te geven tot de gegevens en applicaties die zij nodig hebben, waarbij zowel de veiligheid als het voldoen aan wet- en regelgeving maximaal gewaarborgd blijft.

Oplossingen

Forcepoint biedt geavanceerde informatiebeveiligingsoplossingen op het gebied van Web Security, Email Security, Data Loss Prevention, User Behavior Analytics, Next Generation Firewall en Cloud Access Security Broker. Forcepoint bedient meer dan 20.000 organisaties, van groot-, midden- en kleinbedrijf tot en met ’s werelds zwaarst beveiligde defensie-, inlichtingen- en opsporingsorganisaties.

Think Security

Think Security heeft meer dan 10 jaar ervaring met het Forcepoint Productportfolio. Daarnaast is Think Security op dit moment de enige met een System Engineer certificering voor de CASB oplossing van Forcepoint. Think Security levert de oplossingen van Forcepoint aan verschillende organisaties in de Benelux en biedt dienstverlening op het gebied van advies, design implementatie en beheer.

Forcepoint